Η εταιρεία

Η Dormed Hellas ιδρύθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1998 από τον Κωνσταντίνου Μάριο και τον Ξυλοπινάκα Αθανάσιο, με κύριο άξονα δραστηριότητας τις πωλήσεις τις επισκευές και την συντήρηση ιατρικού διαγνωστικού εξοπλισμού στον τομέα της υπερηχογραφίας. Από την ίδρυση της, ως και σήμερα αναπτύσσεται ραγδαία και είναι μια από τις πρωτοπόρες εταιρείες του κλάδου. Σήμερα κατέχει σταθερά ηγετική θέση στον κλάδο των πωλήσεων και των επισκευών σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο.

1998

22 Χρόνια στον κλάδο της υπερηχογραφίας

350+

Πάνω από 350 υπερηχογράφους το έτος

4.500

Ενεργοί πελάτες

6

Αντιπροσωπίες

22

Εξειδικευμένα στελέχη

5,5εκ €

Αυξανόμενος κύκλος εργασιών

Υπηρεσίες

Dormed Hellas Hitachi ARIETTA 850 SE

Αντιπροσωπίες

Η εταιρεία σήμερα αντιπροσωπεύει 6 από τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς οίκους του εξωτερικού. Ανάμεσα στις αντιπροσωπίες ξεχωρίζει η πρωτοπόρος Ιαπωνική κατασκευαστική εταιρεία Hitachi η οποία συνδυάζει την μέγιστη ποιότητα στην απεικονιστική υπερηχογραφία με τεχνολογίες αιχμής και διαχρονικότητα.

Εγκαταστάσεις

Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη, σε ένα χώρο 900τμ. Εκεί διατίθενται περισσότερα από 120 συστήματα υπερηχογραφίας. Στον ίδιο χώρο βρίσκονται τα τμήματα Service των μηχανημάτων και των κεφαλών καθώς και πρότυπα Demo Room, Γυναικολογίας, Καρδιολογίας και Ουρολογίας. Το υποκατάστημα στην Αθήνα είναι σε ένα χώρο 400τμ. όπου υπάρχει αντίστοιχα εκθεσιακός χώρος με πάνω από 100 μοντέλα υπερηχογράφων. Επίσης στην Αθήνα λειτουργεί οργανωμένο τμήμα Service όπου επισκευάζονται επιτόπου τα μηχανήματα χωρίς τις περισσότερες φορές να χρειαστεί η εισαγωγή κάποιου ανταλλακτικού από το εξωτερικό

Διαβάστε περισσότερα

Ανθρώπινο δυναμικό

Η εταιρεία μας ως η μεγαλύτερη Ελληνική επιχείρηση στον κλάδο της απεικονιστικής υπερηχογραφίας, παρέχει περισσότερες από 60 άμεσες και έμμεσες θέσεις εργασίας καθώς διαμορφώνει διαρκώς ένα άρτιο εργασιακό περιβάλλον το οποίο χαρακτηρίζεται από ασφάλεια, ισονομία, σταθερότητα και δέσμευση των εργαζομένων στις εταιρικές αξίες.

Διαβάστε περισσότερα

DEmo Room

Στην εταιρία υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα πάνω από 200 διαφορετικά μοντέλα υπερηχογράφων και πάνω από 700 διαφορετικές κεφάλες. Με την χρήση του Demo Room, την επιλογή οποιουδήποτε υπερηχογράφου και την επιλογή της κατάλληλης κεφαλής σας παρέχουμε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε κάθε είδους ιατρικής εξέτασης. Κάτω υπό συγκεκριμένες συνθήκες μπορούν να διεκπεραιωθούν ακόμα και οι πιο σπάνιες εξετάσεις όπως: διεγχειρητικές, επεμβατικές διακρανιακές και διοισοφάγειες.

Επισκευές

Η εταιρεία εδώ και 12 χρόνια, έχει δημιουργήσει το πιο σύγχρονο και ολοκληρωμένο τμήμα επισκευών πλακετών και κεντρικών μονάδων στην Ευρώπη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα όχι μόνο να υποστηρίζεται τεχνικά ο ιατρικός εξοπλισμός που εμπορεύεται η εταιρία μας αλλά και να ολοκληρώνονται απαιτητικές τεχνικές βλάβες εξειδικευμένων λειτουργικών συστημάτων από τουλάχιστον 20 εταιρίες του εξωτερικού, οι οποίες εδώ και μια δεκαετία αποστέλλουν στην Ελλάδα πλακέτες προς επισκευή. Το τεχνικό τμήμα επισκευάζει πάνω από 250 διαφορετικές βλάβες σχεδόν σε όλους τους τύπους φορητών ή σταθερών υπερηχογράφων ανεξαρτήτου μάρκας ή τύπου.

Διαβάστε περισσότερα

Νέα

FUJIFILM Corporation

FUJIFILM και Hitachi Η Dormed Hellas ΑΕ σας ανακοινώνει ότι από τις [...]