Η Dormed Hellas ιδρύθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1998 από τον  Κωνσταντίνου Μάριο και τον Ξυλοπινάκα Αθανάσιο, με κύριο άξονα δραστηριότητας τις πωλήσεις – επισκευές και την συντήρηση ιατρικού διαγνωστικού εξοπλισμού στον τομέα της υπερηχογραφίας. Από την ίδρυσή της, ως και σήμερα καθώς αναπτύσσεται ραγδαία είναι μια από τις πρωτοπόρες εταιρείες του κλάδου. Σήμερα κατέχει σταθερά ηγετική θέση στον κλάδο των πωλήσεων – επισκευών και της τεχνικής υποστήριξης στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Εμπειρία Τεχνογνωσία Αξιοπιστία

Η εμπειρία, η υψηλή τεχνογνωσία και το άρτιο γνωστικό επίπεδο του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας, αποτελούν καθοριστική παράμετρο της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχει. Συμβάλλει ενεργά στην επίτευξη των στρατηγικών και οικονομικών στόχων των συνεργατών της. Η διαρκή προσήλωση της εταιρείας στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών – συνεργατών της και την εξασφάλιση αμοιβαίων αποδοτικών συνεργασιών, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της εταιρικής πελατοκεντρικής φιλοσοφίας.

Από το 1998 ως και σήμερα η εταιρεία μας εγκατέστησε πάνω από 4.000 υπερηχογράφους ενώ οι νέες ετήσιες εγκαταστάσεις ανέρχονται σε πάνω από 400 μηχανήματα ανά έτος. Με κύρος, αξιοπιστία και υπευθυνότητα καλύπτουμε όλες τις ανάγκες στον ιατρικό κλάδο της απεικονιστικής υπερηχογραφίας

Η Διοίκηση

Dormed Hellas Athanasios Xilopinakas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Αθανάσιος Ξυλοπινάκας

Co-Founder | Διευθύνων Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία επικοινωνίας

Dormed Hellas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Μάριος Κωνσταντίνου

Co-Founder | Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία επικοινωνίας

Τα στελέχη

Στην εταιρεία μας επενδύουμε τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και στην εξέλιξή του. Σήμερα η Dormed Hellas A.E. απασχολεί πάνω από 30 εξειδικευμένα στελέχη για τα οποία διαμορφώνουμε ένα εργασιακό περιβάλλον το οποίο χαρακτηρίζεται από ασφάλεια, ισονομία και δέσμευση των εργαζομένων στις εταιρικές μας αξίες.

Γνωρίστε τα στελέχη μας

Οι εγκαταστάσεις

Η εταιρία DORMED HELLAS AE έχει δύο καταστήματα. Το κεντρικό κατάστημα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη στην οδό Κλεάνθους 10. Σε μια έκταση 900τμ. εκτείνονται οι εγκαταστάσεις της έκθεσης όπου περισσότερα από 120 συστήματα υπερηχογραφίας καλύπτουν τις ανάγκες των πιο απαιτητικών ειδικοτήτων Ιατρικής.

Δείτε τις εγκαταστάσεις μας

Αντιπροσωπείες