Το 1998 ιδρύεται η Dormed Hellas. Ως βασικός άξονας και όραμα της εταιρείας τίθεται η αξιοπιστία και ο σεβασμός των αναγκών όλων των γιατρών στον δύσκολο και απαιτητικό κλάδο της απεικονιστικής υπερηχογραφίας.

1988

Ιδρύεται η εταιρεία με την εμπορική ονομασία Dormed Hellas Α.Ε.

2000

Η εταιρεία θέτει ισχυρή παρουσία με οργανωμένο υποκατάστημα στην Αθήνα.

2005

Εξουσιοδοτείται επισήμως ως αντιπρόσωπος πωλήσεων και επισκευών της General Electric για την Βόρεια Ελλάδα.

2007

Υπογράφει συμβόλαιο με την Ιαπωνική εταιρεία ALOKA c.o. Πρωτοπόρο στην κατασκευή συστημάτων υπερηχογραφίας από το 1961.

2014

Έπειτα από την εξαγορά της ALOKA c.o. από την εταιρεία HITACHI η DORMED HELLAS Α.Ε. ορίζεται ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος και των δύο εταιρειών για την Ελλάδα.

2016

Εξειδικεύεται στην ανακατασκευή υπερηχογράφων και ιδρύει ειδικό τμήμα εξαγωγών με δραστηριότητα σε πάνω απο 12 χώρες με 180 συνεργάτες σε όλο τον κόσμο.

2017

Οργανώνει ειδικό τμήμα επισκευής πλακετών (PCB) και απεικονιστικών κεφαλών όπου πάνω από 15 χώρες αποστέλλουν ιατρικό εξοπλισμό απεικονιστικής υπερηχογραφίας για έλεγχο και επισκευή.

2019

Η εταιρεία συνάπτει μνημόνιο αποκλειστικής συνεργασίας με αντίστοιχες εταιρείες από χώρες της Ευρώπης με κύριο αντικείμενο την επισκευή των βλαβών τους στην Ελλάδα.

2019 ως και σήμερα

  • H εταιρία διαθέτει πάνω από 30 εξειδικευμένα στελέχη από τα οποία τα 12 είναι Πτυχιούχοι Μηχανολόγοι – Ηλεκτρονικοί με μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο των ιατρικών μηχανημάτων.
  • Επισκευάζει πάνω από 180 ηχοβόλες κεφαλές καθώς επίσης καλύπτει πάνω από 3.000 περιπτώσεις βλαβών.
  • Δραστηριοποιείται σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες και έχει αναπτύξει παρουσία στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ρωσία, Τουρκία και Καναδά.
  • Θεωρείται η μεγαλύτερη υγιής εμπορική εταιρεία στην Βαλκανική αγορά και κατέχει την 3η θέση σε πωλήσεις στην Ευρώπη.