Ανθρώπινο Δυναμικό

Η εταιρεία μας ως η μεγαλύτερη Ελληνική επιχείρηση στον κλάδο της απεικονιστικής υπερηχογραφίας, παρέχει περισσότερες από 60 άμεσες και έμμεσες θέσεις εργασίας καθώς διαμορφώνει διαρκώς ένα άρτιο εργασιακό περιβάλλον το οποίο χαρακτηρίζεται από ασφάλεια, ισονομία, σταθερότητα και δέσμευση των εργαζομένων στις εταιρικές αξίες.

Η εταιρεία μας παρέχει ένα άρτιο εργασιακό περιβάλλον όπου όλοι οι εργαζόμενοι απολαμβάνουν ιδανικές συνθήκες εργασίας. Προσφέρει ευκαιρίες για προσωπική και ομαδική εξέλιξη. Μέσα από υπεύθυνη αλλά και άκρως επαγγελματική συμπεριφορά τοποθετεί ισχυρά θεμέλια για την εταιρική οικονομική ανάπτυξη και ευρωστία.

Στόχος μας είναι, η διαρκή πρωτοβουλία, η επιβράβευση στην καινοτομία και η ενθάρρυνση της προσωπικής και εργασιακής βελτίωσης, να γίνουν στόχος του κάθε εργαζόμενου. Η εταιρεία παρέχει συνθήκες εργασίας που εξασφαλίζουν άμεσα όλες τις βέλτιστες προϋποθέσεις για ανάπτυξη και δημιουργικότητα.

Η εξέλιξη

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας αποτελεί σήμερα το ισχυρότερο καθώς και το πολυτιμότερο κεφάλαιο μας. Τα προσόντα των εργαζομένων μας, η ικανοποίηση που αντλούν από την εργασία τους, το αίσθημα της δίκαιας μεταχείρισής τους και η συμμετοχή τους στους κοινούς εταιρικούς στόχους, διαμορφώνουν την παραγωγικότητα μας, το επίπεδο της εξυπηρέτησης πελατών μας, τη φήμη και την εικόνα που προβάλλουμε.

Η διοίκηση

Dormed Hellas Athanasios Xilopinakas

Αθανάσιος Ξυλοπινάκας
Διευθύνων Σύμβουλος

Dormed Hellas

Μάριος Κωνσταντίνου
Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου

Τμήμα Πωλήσεων Θεσσαλονίκης

Λάμπος
Βασίλειος

Καρδιολογία | Ακτινολογία

Πολυχρόνου
Μάνος

Γυναικολογία | Ουρολογία

Σουμελίδου
Γεωργία

Υπεύθυνη Εξαγωγών

Μπατσαράς
Μανώλης

Εξαγωγές

Σπυριδούλα
Αγοραστού

Γραμματεία

Τεχνικό τμήμα Θεσσαλονίκης

Κοταρίδης
Βασίλειος

Διευθυντής

Αξάμης
Παναγιώτης

Τεχνικός

Παναγιώτογλου
Απόστολος

Τεχνικός

Τόκας
Ιωάννης

Τεχνικός

Ζμπούνος
Σωτήριος

Τεχνικός

Τμήμα Πωλήσεων Αθηνών

Τσουτσουδάκης
Γεώργιος

Διευθυντής Υποκαταστήματος Καρδιολογία | Ακτινολογία

Καπρίλης
Θεόδωρος

Πωλήσεις
Γυναικολογία | Ουρολογία

Νανά
Ασημακούλα

Γραμματεία
Υποστήριξη Πωλήσεων

Τεχνικό Τμήμα Αθηνών

Ρούσσος
Νικόλαος

Τεχνικός

Τεχνικός