Το σημαντικότερο τμήμα κάθε εταιρίας που εμπορεύεται ιατρικό εξοπλισμό, είναι το τμήμα επισκευών. Σήμερα, στην ευρύτερη αγορά του κλάδου, είναι γνωστή η τεχνική ανεπάρκεια πολλών εταιριών, η οποία οδηγεί σε σημαντική καθυστέρηση στην αποκατάσταση ακόμα και των ποιο απλών τεχνικών βλαβών. Η παρούσα ανεπάρκεια ως επί το πλείστον προκαλεί στους ιδιοκτήτες των ιατρικών μηχανημάτων μεγάλη ταλαιπωρία, αδικαιολόγητα υπέρογκες χρεώσεις, χρονοβόρες διαδικασίες, σύγχυση και πολλές φορές αδιέξοδο.

Επισκευές πλακετών

Η εταιρεία μας εδώ και 12 συναπτά έτη, έχει δημιουργήσει το πιο σύγχρονο και ολοκληρωμένο τμήμα επισκευών πλακετών και κεντρικών μονάδων στην Ευρώπη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα όχι μόνο να υποστηρίζεται τεχνικά ο ιατρικός εξοπλισμός που εμπορεύεται η εταιρία μας αλλά και να ολοκληρώνονται απαιτητικές τεχνικές βλάβες εξειδικευμένων λειτουργικών συστημάτων από τουλάχιστον 20 εταιρίες του εξωτερικού, οι οποίες εδώ και μια δεκαετία αποστέλλουν στην Ελλάδα πλακέτες προς επισκευή. Το τεχνικό μας τμήμα επισκευάζει πάνω από 250 διαφορετικές βλάβες σχεδόν σε όλους τους τύπους φορητών ή σταθερών υπερηχογράφων ανεξαρτήτου μάρκας ή τύπου.

Ενδεικτικά σας παραθέτουμε ορισμένες από τις βασικότερες τεχνικές βλάβες πλακετών υπερηχογραφίας που αντιμετωπίζονται με επιτυχία στο τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας:

Hitachi Avius

Χαρακτηριστική βλάβη στην πλακέτα beam former.

Aloka F75

Χαρακτηριστική βλάβη στην πλακέτα beam former.

Aloka A7

Χαρακτηριστική βλάβη στην πλακέτα beam former.

Aloka A7

Χαρακτηριστική βλάβη στην πλακέτα beam former.

Επισκευές Κεφαλών

Είναι γεγονός ότι το κόστος αγοράς μιας κεφαλής υπερηχογράφου είναι ιδιαίτερα υψηλό. Στην εταιρία μας η επισκευή των κεφαλών, αποτελεί βασικό μας πλεονέκτημα καθώς διαθέτουμε πλήρως ενημερωμένο και εξειδικευμένο τεχνικό τμήμα επισκευών κεφαλών υπερηχογραφίας το οποίο αποτελείται από πτυχιούχους Ηλεκτρονικούς Μηχανικούς ΤΕ με εικοσαετή εμπειρία. Επισκευάζουμε, συντηρούμε και προλαμβάνουμε δεκάδες τεχνικές βλάβες εν αντιθέτως άλλων ανταγωνίστριων εταιρειών οι οποίες προτείνουν την αντικατάστασή των ηχοβόλων κεφαλών με καινούργιες. Το τμήμα επισκευής κεφαλών υπερηχογραφίας της εταιρείας μας είναι ένας ακόμα σοβαρός λόγος για να νοιώθετε ακόμα πιο ασφαλείς.

Παρακάτω σας παραθέτουμε ενδεικτικά ορισμένες από τις σημαντικότερες τεχνικές βλάβες κεφαλών υπερηχογραφίας που αντιμετωπίζονται στο τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας:

Εξαέρωση 4D κεφαλής

Κεφαλή General Electric RAB 4-8-D

Επισκευή κινητήρα 4D κεφαλής

Κεφαλή Samsung V5-9

Επισκευή Lens

Κεφαλή ουρολογίας ARIETA CC41R

Αντικατάσταση Lens

Γενικής χρήσης κεφαλή Linear UST-5412

Όλες οι παραπάνω διαδικασίες επισκευών είναι πιστοποιημένες κατά πρότυπο εγγύησης ποιότητας ISO 9001